Luomuruokien suuret edut

Luomuruokien suuret edut

Spread the love

Luonnollisten ruokalajikkeiden syömisen edut ovat erilaisia. Luonnonmukaisten ruokien saaminen yhä tunnetummaksi on luonnollisten ruokalähteiden ostaminen yksinkertaisempaa ja maltillisempaa. Läheiset viljelijöiden liiketoiminta-alueet, hyvinvointiruokakaupat ja jopa Walmart pakottavat luonnollisesti syövät ihmiset.

Luonnolliset sadot tarkoittavat, että elintarvikelähteet täytetään turvallisessa maaperässä ilman lisäaineita tai muutoksia. Luonnolliset kotieläimet tarkoittavat, että syömäsi liha on hoidettu luonnollisella kumppanilla ja että se on elänyt normaalisti (ts. Ulkona). Vaikka lukuisia ruokalajikkeita pidetään “luonnollisina”, vain ne, jotka täyttävät yllä olevat toimenpiteet, vahvistetaan USDA: n hyväksymällä luonnollinen. Kaupoissa voit taata, että USDA Organic -tarralla varustetut ruokalajikkeet ovat joka tapauksessa 90% luonnollisia.

Tausta naapuruston karjankasvattajat

Koska suurin osa luonnollisista ruokalajikkeista kehitetään ja myydään paikallisesti, se edistää ja tukee karjankasvattajia alueellasi. Koska karjatiloilla asuvat henkilöt vähenevät poikkeuksellisesti, tämä auttaa pitämään ylimääräiset karjanhoitajat liiketoiminnassa. Läheisten viljelijöiden tukeminen tuo myös vähemmän valtion välitystoimintaa syömissäsi ruokalähteissä. Ostamalla ravintolähteitä luonnollisilta viljelijöiltä, ​​se lähettää selvityksen siitä, että maksat jonkin verran enemmän siitä, että olet vankka ja kieltäydyt estämästä sitä, mikä on roiskunut maaperän tuotteisiin ja josta on huolehdittu eläimille.

Ilmasto

Luonnollisesti kehitetyt elintarvikelähteet hyödyntävät myös nykyistä tilannettamme eri näkökulmista. Yksi on se, että se auttaa suojaamaan juomavettä. Vesi on tärkein neste maan päällä, ja on olennaista taata sen virheettömyys. Siinä vaiheessa, kun torjunta-aineet suihkutettiin kasveihin ja rauhoitettuihin olentoihin, nämä tuhoavat synteettiset aineet pääsevät vesistöihin. Luonnollisella viljelyllä tätä ei tapahdu, ja sillä on merkittävä vaikutus veden pitämisessä puhtaana ympäristömme kannalta.

Tästä seuraa, että synteettiset kierrot vaikuttavat veteen, myös lika. Olettaen, että lika on saastunut, on todennäköistä, että lika saastuu kaikesta, mikä siitä imeytyy tai täytetään. Tämä tarkoittaa myös sitä, että luonnolliset ruokalähteet tekevät siitä turvallisemman kesyttämättömälle elämälle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *